Agencija vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja svoje web stranice, koji su podložni niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja web stranice primjenjuju se na sve sadržaje i usluge ove stranice. Smatramo da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove internetske stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove internetske stranice isključivo za osobnu upotrebu i na vlastitu odgovornost. Ako niste saglasni s našim pravilima i uvjetima korištenja, nemojte koristiti ovu stranicu.

SADRŽAJ INTERNETSKE STRANICE I AUTORSKA PRAVA

Sadržaji i formati na ovoj internetskoj stranici vlasništvo su vlasnika domene. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ako primijetite bilo kakvu povredu autorskih prava s naše strane, molimo Vas da nam javite na e-mail adresu.

PRAVO NA IZMJENE SADRŽAJA I USLUGA

Zadržavamo pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge bez obaveze prethodne najave.Nismo odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim putem.

TAČNOST I ISTINITOST INFORMACIJA

Obvezujmo se poduzeti sve mjere s ciljem tačnog i kvalitetnog informiranja svojih korisnika.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE

Ova web stranica sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera, te linkova na vanjske stranice drugih i pravnih osoba. Te stranice nisu pod našom kontrolom te nismo odgovorni za sadržaj tih stranica, niti za linkove na tim stranicama. Sve sadržaje web stranice koristite na vlastitu odgovornost i Agencija se ne može se smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA

Agencija zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave te neće biti odgovorna za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim stranicama.

Bosna i Hercegovina

Federacija Bosne i Hercegovine

FEDERALNA AGENCIJA ZA UPRAVLJANJE ODUZETOM IMOVINOM

Put života 2, 71000 Sarajevo

telefon: +387 33 407 350

fax: +387 33 210 532

info@fazuoi.gov.ba

Sva prava pridržana - Federalna agencija za upravljanje oduzetom imovinom
Design and development SIK computers

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.

Saznajte više